Svinjogojstvo Moeller

Naš partner za područje svinjogojstva ; dostava sustava za ventilaciju , grijanje i hlađenje

Tvrtka „Möller“ osnovana je 1983. godine te je specijalizirana za sustave ventilacija, grijanja i hlađenja. Nalazi se u Njemačkoj u gradu Diepholzu te broji oko 90 zaposlenika. Tvrtka također djeluje i u drugim europskim i neeuropskim zemljama poput Češke i Japana.

Tvrtka predstavlja jednog od tržišnih lidera modernih ventilacijskih sustava koja neprestano usavršava i razvija nova složena rješenja za gotovo svako područje primjene.
Skladište od oko 5000 m² omogućuje im brzo implementiranje novih projekata te pruža mogućnost da u kratkom roku pronađu rješenja za svoje kupce.

Filtracijski sustav za pročišćavanje zraka, npr. sustav za pročišćavanje ispušnog zraka „Bactus“ i zaštita od virusa i drugih patogena “Möller Virus Protection (MVP)” djeluju s učinkovitošću do 99,98% od PRRS-Virusa i drugih mikroorganizama prisutnim u stajama. Praćenje koncentracije amonijaka (NH3) uz pomoć senzora, visokotlačni sustav za hlađenje, sustavi za usis istrošenog zraka, sustavi za dovod svježeg zraka (preko otvora u vratima pojedinog odjela, preko potkrovlja, stropni i zidni elementi, sustav „fresh air“, dovod zraka preko perforiranog kanala).

Svim ovim inovativnim sustavima upravlja se preko klima regulatora iz vlastite proizvodnje.

www.moeller.eu