O nama

Godine 1999. osnovan je obrt „Goldschmidt“ koji se, između ostalog,  bavi opremom za farme. Tijekom godina djelovanja obrt se sve više specijalizira za pojedine grane stočarske proizvodnje.

Godine 2017. zaživjela je tvrtka GOLDSCHMIDT d.o.o. specijalizirana za opremanje farmi za uzgoj peradi i svinja.

U suradnji sa našim stranim partnerima nudimo najbolja rješenja za Vašu farmu. Bez obzira radi li se o novom projektu gdje krećete od  Vaše prve ideje ili o postojećoj staji koju treba nanovo opremiti ili koncepcijski osmisliti, naš tim stoji Vam na raspolaganju.

Tvrtka Goldschmidt d.o.o.

Tvrtka svojim korisnicima donosi  kvalitetna i inovativna rješenja pri izradi projekata i opremanja farmi. Prisutni smo na tržištu jugoistočne Europe  gdje za svaki projekt na području peradarstva i svinjogojstva razvijamo rješenja koja su strukturirana upravo prema Vašim potrebama.

Naša misija je omogućiti korisnicima da ostvare svoje vizije te osigurati rješenja koja se mogu aplicirati na projekte jednostavno i brzo kako bi pružili najbolju uslugu i proizvod krajnjem korisniku.

Svakoj stranci pristupamo individualno i zajednički razvijamo koncepte i rješenja bez obzira na problematiku ili naizgled nemogućnost za istim.

Naši partneri predstavljaju iskusne dugogodišnje proizvođače od kojih su mnogi vodeći, a to su: EWERING & MIDDENDORF, MOELLER GMBH i SCHROPPER GMBH.