Svinjogojstvo Tewe

Naš partner za područje svinjogojstva ; dostava sustava za hranjenje

Naš partner na području svinjogojstva sa preko 35 godina iskustva. Sjedište tvrtke nalazi se u mjestu Vreden u Njemačkoj te zapošljava preko 90 zaposlenika.

Tržišni je lider u sustavu hranjenja koje razvija, proizvodi i ugrađuje . Proizvodi mehanizme koji imaju razne primjene poput miješanja, doziranja i transporta hrane. „Chainfeed“ predstavlja jednostavan i izdržljiv lančani transportni sustav sa plastičnim čepovima koji se koristi kao sustavu suhog hranjenja za svinje. „Airfeed“ je potpuno automatski sustav koji hranu doprema do pojedinačnih hranilica ili valova, ovim sustavom moguće je suho i tekuće hranjenje svinja. „Pigstart“ sustav za hranjenje sisajuće prasadi uz preko vijčane crpke dozira precizno vrlo malih količina tekuće hrane. Sustav za tekuću ishranu svinja sa preciznim doziranjem i visokim higijenskim standardima. Transport gotove hrane vrši se u cijevima promjera od 25 mm do 75 mm.

Svim ovim sustavima upravlja se preko jednostavnih upravljačkih jedinica Easytronic  i računalnih sistema Tewestar.

Tewe je tvrtka koja može ispuniti sve vaše zahtjeve za hranjenje krmača, sisjuće prasadi, prasadi u odgoju ili tovnih svinja. Rado ćemo vam predstaviti idealan koncept za vašu farmu.

www.tewe.com